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Valentine’s Day. Strawberries and chocolate

Valentine’s Day. Strawberries and chocolate. 
A dessert and a girl. A fashion, potrait and plus size models photographer. An excellent and amazing friend of mine, Victoria Janashvilli was born in St. Petersburg, Russia, studied photography at London college of fashion. Lives and work in New York City since 2009 but also takes jobs in Miami, LA, London and Moscow. 
Her photographs have appeared on the covers and have been published in magazines such as GQ Africa, Mexico and Italy, NY Times, Maxim, Beautiful UK and many others. 
She also made expert ​​appearances and features on U.S. television like FOX News, ABC and NBC, as well as MTV and MUZTV, Channel One Russia, BBC, Canal Plus France, Ren TV, and others. She has participated as a photographer guest on different TV shows on Lifetime network USA, RTL in Germany and worked on a few episodes of Curvy Girls on Nuvo TV. Her images have been featured in “Picture Me – A diary of a Topmodel” documentary film produced by Matthias, Germany.
San Valentino. Fragole e cioccolata.
Un dolce e una ragazza. Una fotografa di moda famosa per le sue modelle formose. Un’amica di eccellenza, Victoria Janashvilli e’ nata a San Pietroburgo, in Russia, ha studiato fotografia a Londra e vive a New York dal 2009 ma lavora anche a Miami, LA, Londra e Mosca.
Le sue fotografie sono uscite su copertine di riviste come GQ Africa, Messico e Italia, NY Times, Maxim, Bella UK e tante altre.
Ha anche fatto apparizioni come esperta di fotografia e moda su televisioni statunitensi come FOX news, ABC e NBC, così come MTV e MUZTV, Primo Canale Russia, BBC, Canal Plus Francia, Ren TV e altre. Ha partecipato come fotografa ospite in diversi programmi TV su Lifetime USA, rete RTL in Germania e ha lavorato su un paio di episodi di ragazze formose in Nuvo TV. Le sue immagini sono state presentate in “Picture Me – Un diario di una Topmodel ” film documentario prodotto da Matthias, Germania.


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Ingredienti:

70 g Mascarpone
30 g Meringa
10 g Miele
1 Pera
30 g Zucchero a velo
200 ml Vino Bianco
1 Foglia di mentuccia
Salsa di fragole
200 g Fragole
1 Cucchiaio di zucchero
Acqua
Salsa Cioccolato
100 g cioccolato fondente
1 dl Latte
2 Cucchiai di panna
40 g Zucchero
In una ciotola mischiare il mascarpone con lo zucchero a velo e il miele finche non diventa spumoso. Metterlo nella pellicola formando un cilindro e lasciarlo riposare in frigo per qualche ora.
Per la salsa di cioccolato versate in un tegamino il latte e la panna, aggiungete lo zucchero e ponete sul fuoco a fiamma bassa.
Portate lentamente ad ebollizione, mescolando di tanto in tanto, affinché lo zucchero si sciolga completamente.
Tritate finemente il cioccolato, mettetelo in un tegame a bagnomaria e fatelo sciogliere. Aggiungete lentamente il latte precedentemente preparato.
Fare raffreddare.
Per la salsa di fragole ponete in un pentolino un po’ di acqua, le fragole tagliate a cubi e un cucchiaio di zucchero. Portare ad ebollizione per qualche minuto e frullare. Laciare raffreddare.
Per la pera, pelarla e tagliarla a meta’. Prendete un tegamino con acqua, aggiungete il restante zucchero ed il vino. Cuocere a fiamma bassa finche’ lo zucchero si scioglie. Aggiungere la pera e cuocerla finche’ morbida anche all’interno. Lasciare stiepidire.
Riprendete la mousse di mascarpone, giratela sulla meringa sbriciolata e ponete il cilindro in piedi sul piatto dopo averci messo la salsa di cioccolato. Adagiateci vicino la mezza pera, una fragola tagliata a meta’, una foglia di mentuccia, la salsa di fragole e spolverare con zucchero a velo.
Ingredients:

70 g Mascarpone
30 g Meringue
10 g Honey
1 Pear
30 g Icing sugar
200 ml White Wine
1 Leaf of mint

Strawberry Sauce
200 g Strawberries
1 Tablespoon of sugar
Water

Chocolate sauce
100 g Dark chocolate
1 dl Milk
2 Tablespoons heavy cream
40 g Sugar

In a bowl mix the mascarpone with the icing sugar and honey until it becomes smoothy . Put it in the film forming a cylinder and let it rest in the fridge for a few hours.
For the chocolate sauce in a saucepan pour the milk and cream , add the sugar and place on the stove over low heat.
Bring slowly to the boil , stirring occasionally so that the sugar dissolves completely.
Finely chop the chocolate , put it on a bain-marie and melt . Slowly add the milk mixture.
Allow to cool .
For the strawberry sauce place in a saucepan a bit of water, strawberries cut into cubes and a spoon of sugar. Bring to a boil and cook for a few minutes . Blend it and leave to cool down.
For the pear, peel it and cut it in half . Take a pan with water, add the remaining sugar and wine. Cook over low heat until the sugar dissolves . Add the pears and cook until soft on the inside. Cool it down.
Take back the mascarpone mousse, coat it with crumbled meringue, place it on and plate standing up the cylinder after having put the chocolate sauce first. Place beside the half pear, a strawberry cut in half, a leaf of mint, strawberry sauce and finish it with a touch of icing sugar.

Recipes are made at Ristorante Via Della Pace – 48E 7th Street and 2nd Av – East Village, Manhattan – New York
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